Tillbaka

Hur kan jag koppla mitt komoot-konto till/från mitt eBike Connect-konto?

Anslut:

Du kan ansluta både i appen och i onlineportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du till  > Inställningar.
  2. Under anslutna appar trycker du på reglaget för komoot.
  3. Du kommer att omdirigeras till komoot-inloggningen. Ange din e-postadress och ditt lösenord här.
  4. Välj Tillåt åtkomst.

eBike Connect onlineportal:

1. Gå till Ruttplanering > Mina rutter > Anslut till komoot.
  2. Bekräfta överföringsmeddelandet med Ja, fortsätt.
  3. Du kommer att omdirigeras till komoot-inloggningen. Ange dina komoot-inloggningsuppgifter.
  4. Välj Tillåt åtkomst.

Lär dig här hur komoot-rutter och eBike Connect-aktiviteter synkroniseras, var du hittar komoot-rutter i appen och portalen, och var dina eBike Connect-aktiviteter visas i komoot.

Frånkoppling:

Du kan koppla ifrån både i appen och i onlineportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du till Inställningar
  2. Under "Anslutna appar" trycker du på reglaget för komoot.
  3. Bekräfta meddelandet Notera... med Fortsätt

eBike Connect onlineportal:

1. I eBike Connect onlineportalen går du till Inställningar för sekretess
  2. Under Anslutna appar > komoot trycker du på Frånkoppla från komoot
  3. Bekräfta meddelandet Frånkoppla från komoot med OK

Anvisning: Du kan när som helst återansluta ditt komoot-konto på det sätt som beskrivs ovan.

Tipsa en vän

Dela länk

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna.