eBike Connect

Flere vanlige spørsmål

Videoer

Bli kjent med Bosch Connect-portalen. Finn ut hvordan du kan koble til eBike Connect-portalen og for eksempel få tilgang til alle dine personlige sykkeltur-, tur- og fitnessdata på PC-en din.

Slik bruker du portalen Bosch eBike Connect

Lær hvordan du bruker eBike Connect-appen for å koble kjørecomputeren til smarttelefonen – og tilpasse kjøremoduser, for eksempel.

Slik bruker jeg eBike Connect-appen

Lær alt om eBike Connect. Bli kjent med eBike Connect-appen og eBike Connect-portalen.

Slik bruker jeg eBike Connect

Finn ut hvordan du bruker navigasjonsfunksjonen på Kiox ved å bruke eBike Connect-appen.

Hvordan | Bruk navigasjon på Kiox

Finn ut hvordan du oppdaterer Kiox ved å bruke eBike Connect-appen.

Hvordan | Oppdatering av Kiox

Lær hvordan du kobler Kiox til eBike Connect-appen.

Hvordan | Koble Kiox med appen

Finn ut hvordan du bruker navigasjonsfunksjonen og funksjonsstrømming på Kiox ved å bruke eBike Connect-appen.

Hvordan | Bruk navigasjon og funksjonsstrømming på Kiox

Det er veldig enkelt å kjøpe og aktivere Lock-funksjonen via Bosch eBike Connect-appen. I denne videoen kan du se hvordan det fungerer.

Hvordan | Aktiver Kiox Lock-funksjonen

Lær hvordan konfigurer dine individuelle kjøremoduser.

Hvordan | Konfigurer dine individuelle kjøremoduser

Lær hvordan du kobler Nyon til eBike Connect-appen.

Hvordan | Koble Nyon med appen

Finn ut hvordan du oppdaterer Nyon ved å bruke eBike Connect-appen.

Hvordan | Oppdatering av Nyon

Her kan du se hvordan du navigerer til ønsket reisemål ved hjelp av Nyon.

Hvordan | Bruk navigasjon på Nyon

Det er veldig enkelt å kjøpe og aktivere Lock-funksjonen via Bosch eBike Connect-appen. I denne videoen kan du se hvordan det fungerer.

Hvordan | Aktiver Lock-funksjonen på Nyon (iOS)

Det er veldig enkelt å kjøpe og aktivere Lock-funksjonen via Bosch eBike Connect Android-appen. I denne videoen kan du se hvordan det fungerer.

Hvordan | Aktiver Lock-funksjonen på Nyon (Android)

Veiledninger

Lurer du på noe? Vi hjelper deg gjerne.