Tillbaka

Hur ansluter jag eBike Connect-appen till min Kiox eller Nyon?

** Viktigt:** Appen eBike Connect kan endast anslutas till en Kiox- eller Nyon-display. Om du har en elcykel med det smarta systemet (t.ex. med en Kiox 300/Kiox 500-display), ladda då ned eBike Flow-appen och se tipsen för anslutning.

Förutsättningar för anslutning:

1. Ladda ner appen Bosch eBike Connect på din smartphone via Apple App Store eller Google Play Store.
  2. Starta appen och följ anvisningarna för att registrera dig.

Steg för anslutning:

1. I Bosch-appen eBike Connect väljer du fliken Min eBike > Lägg till ny eBike-enhet .
  2. Välj lämplig cykeldator.
  3. Följ anvisningarna i appen.

Obs! Du kan inte ansluta cykeldatorn och appen medan du cyklar.

När anslutningen har lyckats låter du appen köras i förgrunden eller bakgrunden.

Om du har problem med anslutningen finns det tips för felsökning här.

Tipsa en vän

Dela länk

Har du frågor? Vi hjälper dig gärna.